Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
1.1.2019 13:50:41

+ Velmi slušné jednání.Vcasne doručení.Skutecna spokojenost.
- Žádná.
Zatím první nakup,skutečně spokojen s jednáním i s cenou.

avatar
31.12.2018 17:16:58

+ Na obchod je spoleh a je to takhle opravdu výhoda
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
Rychlost,spolehlivost.

avatar
31.12.2018 12:25:29

+ Vše funguje jak má.
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
Rychlost,spolehlivost.

avatar
30.12.2018 13:23:49

+ spolenlivost
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
Rychlost,spolehlivost.

avatar
30.12.2018 12:32:34

+ rychlost cena kvalita
- Nic
jiz vicekrat jsem nakupoval a vzdy jsem byl spokojen.Jen je skoda,ze krome Brna neni vice videjnich mist,aby se odbouralo postovne,ktere vse zdrazuje

avatar
29.12.2018 19:49:10

+ rychlost cena kvalita
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
jiz vicekrat jsem nakupoval a vzdy jsem byl spokojen.Jen je skoda,ze krome Brna neni vice videjnich mist,aby se odbouralo postovne,ktere vse zdrazuje

avatar
29.12.2018 19:43:46

+ Rychle vyřízeno, vše sedělo, super
- Nic
Dobrá cena, rychlé dodání, komunikace OK.

avatar
29.12.2018 16:24:58

+ Rychlost
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Velká spokojenost, můžu jen doporučit. Palec nahoru

avatar
29.12.2018 11:24:39

+ Rychlost
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
Velká spokojenost, můžu jen doporučit. Palec nahoru

avatar
29.12.2018 11:03:43

+ přehledné webové stránky, možnost výběru od různých výrobců
- Nic
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ PERFEKTNÍ SPOKOJENOST

avatar
29.12.2018 7:44:07

+ Šéf komunikuje perfektně, rychle, přátelsky. Poradí, a to i v neobvyklou hodinu :) Nakoupím pohodlně vše za super ceny na jednom místě Dobrý výběr (až moc) - člověk už někdy neví, co by
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Není to první nákup dílu ,a mohu jen doporučit příznivé ceny a rychlé doručení.

avatar
27.12.2018 22:44:43

+ Šéf komunikuje perfektně, rychle, přátelsky. Poradí, a to i v neobvyklou hodinu :) Nakoupím pohodlně vše za super ceny na jednom místě Dobrý výběr (až moc) - člověk už někdy neví, co by
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ PERFEKTNÍ SPOKOJENOST

avatar
27.12.2018 22:20:09

+ objednávka, doručení zboží vše v pořádku levnější zboží než u jiných obchodů, hlavně filtry aut vrácení zboží v případě nevhodné součástky bez problémů
- Nic
Není to první nákup dílu ,a mohu jen doporučit příznivé ceny a rychlé doručení.

avatar
27.12.2018 20:39:58

+ Druhý den na osobní vyzvednutí Řešení problému se špatně objednaným zbožím(vinna zákazníka né prodejce) i ve večerních hodinách Dobré ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Přehledné,levné zboží.

avatar
27.12.2018 18:33:06

+ Rychle, spolehlivě, ochotně dodané zboží
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Zboží jsem obdržel včas a v deklarované kvalitě. MOTORA rychle reagovala . Ocenil jsem také uváděné parametry plynových tlumičů, podle nich jsem mohl spolehlivě nahradit staré u nástavby vozidla NISSAN PICK-UP

avatar
27.12.2018 15:53:53

+ Super komunikace a přijatelné ceny
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Trvalo no 6dnu-docela dluhi termin

avatar
25.12.2018 23:12:08

+ Rychle, spolehlivě, ochotně dodané zboží
- Nic
Přehledné,levné zboží.

avatar
25.12.2018 21:22:46

+ Super komunikace a přijatelné ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Zboží jsem obdržel včas a v deklarované kvalitě. MOTORA rychle reagovala . Ocenil jsem také uváděné parametry plynových tlumičů, podle nich jsem mohl spolehlivě nahradit staré u nástavby vozidla NISSAN PICK-UP

avatar
25.12.2018 16:03:50

+ Ochotný personál, vstřícné jednání při osobním kontaktu. Široká nabídka dílů za rozumné ceny, na šiřokou škálu vozidel. Rovněž pohotová komunikace prostřednictvím e-mailu ohledně doplňujících informací.
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Trvalo no 6dnu-docela dluhi termin

avatar
25.12.2018 12:09:04

+ Super komunikace a přijatelné ceny
- Nic
Trvalo no 6dnu-docela dluhi termin