Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
25.12.2018 11:44:50

+ Ochotný personál, vstřícné jednání při osobním kontaktu. Široká nabídka dílů za rozumné ceny, na šiřokou škálu vozidel. Rovněž pohotová komunikace prostřednictvím e-mailu ohledně doplňujících informací.
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Menší srozumitelnost webových stránek, při hledání alternativních dílů stejného použití. U některých výrobců nejsou uvedeny zásadní údaje, které jiní výrobci udávají a omezují možnost případné záměny dílu. Pak je nutná komunikace prostřednictvím e-mailu, která však funguje bezchybně.

avatar
25.12.2018 11:24:08

+ Termíny doručení. Skvělé ceny.
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Žádné nemám první nákup

avatar
23.12.2018 23:56:49

+ Termíny doručení. Skvělé ceny.
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Žádné nemám první nákup

avatar
23.12.2018 21:18:57

+ Výběr velký ,znalost dodání
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Osvědčený obchod, již jsem zde několikrát nakoupil a jednou vracel nepoužité zboží. Konkurenční ML parts je sice levnější, ale recenze nic moc.

avatar
23.12.2018 18:23:59

+ Rychlost Dobré ceny Velký výběr
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Maximální spokojenost.

avatar
23.12.2018 17:18:23

+ Rychlost, ceny
- žádná
Vše OK

avatar
23.12.2018 15:21:27

+ Rychlost + cena Cena
- lepší označení prodejny v případě příjezdu k prodejně zprava
Bez problému.

avatar
23.12.2018 11:20:57

+ Rychlost, ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Maximální spokojenost.

avatar
23.12.2018 8:36:24

+ Rychlost + cena Cena
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Vše OK

avatar
22.12.2018 18:49:33

+ Rychlost + cena Cena
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Vše OK

avatar
22.12.2018 13:11:01

+ Špičkový přístup k zákazníkovi ať mailem či telefonem
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Vše OK

avatar
21.12.2018 19:46:29

+ Široký sortiment, takže jsme našli přesně, co jsme potřebovali. Rychlé vyřízení objednávky.
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Vše OK

avatar
21.12.2018 13:20:37

+ cena
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Vše OK

avatar
21.12.2018 7:40:57

+ Velmi rychlé dodání, solidní ceny
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Bez problému.

avatar
20.12.2018 20:43:07

+ Velmi rychlé dodání, solidní ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Bez problému.

avatar
20.12.2018 18:25:04

+ Ochota při identifikaci dílu a rychlost dodání .
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
obchod doporučuji, nemůže vás, myslím, v ničem zklamat

avatar
20.12.2018 15:30:19

+ velký výběr, rychlé dodání
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Super

avatar
20.12.2018 13:35:49

+ velký výběr, rychlé dodání
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
obchod doporučuji, nemůže vás, myslím, v ničem zklamat

avatar
20.12.2018 13:29:47

+ pokud mají zboží na skladu ,tak je to fofr
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Super

avatar
20.12.2018 12:16:59

+ prehledny e-shop, vyborna komunikace, spokojenost
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Ta Řídící jednotka žhavící doby BERU GSE114 je opravdu skvělá a za dobrou cenu, levněji ji nikde neseženete. A ti lidé tam tomu rozumí, stačí zavolat, poradí! A co nemají oni, mám já, Ing. Vaic, AUTO REMARKETING VAIC, s.r.o., klidně volejte! Tel.: 777300890.