Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
25.10.2019 12:47:43

+ Velký výběr dobrá cena
- nejspíš nefunguje, že nepoužité zboží lze vrátit
Vrátil jsem nepoužitý díl do 14 dnů zpět na adresu uvedenou na webových stránkách obchodu + jsem poslal email. Nyní nemám zboží ani nazpět peníze za zboží.

avatar
25.10.2019 11:06:13

+ Dle VÍNu auta nabídnou náhradní díl a náhrady tohoto dílu v různých cenách.Dodávka přišla třetí den.Za mne vše perfektní.
- Aktuálně hůře přístupné výdjení místo - momentálně je Brno rozkopané právě zde.
rychlost, výborná komunikace

avatar
25.10.2019 5:14:13

+ dobré ceny výběr zboží
- Velmi malý výběr náhr.dílů pro auta zn.Suzuki SX4.
rychlost , spolehlivost

avatar
25.10.2019 3:36:12

+ Dobré ceny, rychlost vyřízení objednávky
- Doba dodání delší o jeden až dva dny než je běžné, ale zase dobré ceny to vynahradí.
Zboží není k odběru ihned,není nic skladem na prodejně,zatím co jsem objednával

avatar
24.10.2019 18:48:47

+ Dobré ceny, rychlost vyřízení objednávky
- Aktuálně hůře přístupné výdjení místo - momentálně je Brno rozkopané právě zde.
rychlost, výborná komunikace

avatar
24.10.2019 14:52:41

+ Dodání do druhého dne při osobním vyzvednutí
- Velmi malý výběr náhr.dílů pro auta zn.Suzuki SX4.
rychlost , spolehlivost

avatar
24.10.2019 12:53:04

+ Cena Rychlost Informovanost
- Doba dodání delší o jeden až dva dny než je běžné, ale zase dobré ceny to vynahradí.
Zboží není k odběru ihned,není nic skladem na prodejně,zatím co jsem objednával

avatar
24.10.2019 11:59:01

+ Dobrý sortiment i ceny Rychlé dodání
- nevim o zadne
Standardní slušný obchodník, v pátek večer zboží objednáno, v úterý ráno dorazilo, cena a kvalita odpovídá

avatar
24.10.2019 11:43:24

+ cena dostupnost
- Žádné nejsou
Prozatím maximální spokojenost, zboží vychystáno bez chyb a při osobním vyzvednutí se mi obsluha s maximální možnou rychlostí věnovala, což u jiných prodejců auto-motodílů nebývá zvykem... (Nejdřív si totiž musí popovídat mezi sebou a zákazník bývá až někde ve druhé vlně....) Děkuju, s pozdravem Robert Orsáček.

avatar
24.10.2019 9:39:27

+ Dobrá cena i servis, perfektně funguje komunikace
- - zatím žádná (první nákup)
Objednáno v neděli večer, připlatil jsem za doručení DPD do 24hod, zboží přišlo až ve středu odpoledne

avatar
24.10.2019 9:34:44

+ velmi dobrá komunikace.
- Nevidím žádnou.
Motora mi naprosto vyhovuje. Kupuji tam autodíly již řadu let a vždy jsem byl spokojen.

avatar
24.10.2019 8:01:32

+ Nízké ceny Možnost osobního odběru zdarma
- Neznám
S obchodem jsem spokojen,byl to můj první nákup.

avatar
24.10.2019 7:06:48

+ rychlost, výběr,ceny
- Balík přišel roztržený
Obchod s velkým výběrem, dobrými cenami a skvělým přístupem (řešil jsem poškozenou zásilku).

avatar
24.10.2019 6:23:38

+ Perfektní komunikace i po emailu
- není co dodat
Muzu jen doporucit zadny problem vse ok

avatar
23.10.2019 21:10:51

+ Dobrá cena i servis, perfektně funguje komunikace
- Velmi malý výběr náhr.dílů pro auta zn.Suzuki SX4.
S obchodem jsem spokojen,byl to můj první nákup.

avatar
23.10.2019 18:50:58

+ velmi dobrá komunikace.
- Doba dodání delší o jeden až dva dny než je běžné, ale zase dobré ceny to vynahradí.
Obchod s velkým výběrem, dobrými cenami a skvělým přístupem (řešil jsem poškozenou zásilku).

avatar
23.10.2019 14:22:57

+ Nízké ceny Možnost osobního odběru zdarma
- nevim o zadne
Muzu jen doporucit zadny problem vse ok

avatar
22.10.2019 17:55:30

+ rychlost, výběr,ceny
- Doba dodání delší o jeden až dva dny než je běžné, ale zase dobré ceny to vynahradí.
Obchod s velkým výběrem, dobrými cenami a skvělým přístupem (řešil jsem poškozenou zásilku).

avatar
22.10.2019 16:57:56

+ Perfektní komunikace i po emailu
- nevim o zadne
Muzu jen doporucit zadny problem vse ok

avatar
22.10.2019 15:19:14

+ cena + rychlost dodání
- Žádné nejsou
Dobrá cena rychlé doručení