Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
09.11.2019 20:51:14

+ ochota podat informace
- Občas chybí informce, co se právě děje.
Rychlé dodání,slušná cena.

avatar
09.11.2019 20:33:11

+ rychlé doručení, dobré ceny
- Nemám
rychla reakce na moje dotazy a vybrali odpovidajici dily pro moje auto

avatar
09.11.2019 18:39:46

+ Super ceny Pomoc s výběrem dílů Rychle dodání
- Pozdní komunikace Doba dodání
Obchod OK.

avatar
09.11.2019 18:29:51

+ Jsem plně spokojen z dodáním zboží i jednáním personálu v případě rady kolem doporučení potřebných dílů.
- E-shop by chtěl trochu poupravit
Zatim nemuzu moc hidnotit objednal jsem si u vas poprve ale jsem spokojen prislo to rychle a v poradku.

avatar
09.11.2019 15:05:05

+ Skvela a okamzita komunikace
- Reklamace ve skutečnosti neexistuje,hledaj všechno možný jen ,aby vám nemuseli vrátit peníze,navíc na nějakých 14 dní zapoměnte
Má poptávka po ND,nabídka prodejce....muj výběr...objednání...dodání..vše OK.

avatar
09.11.2019 11:27:40

+ Vstřícnost vyhledání potřebného dílu, který ostatní prodejci ani neuměli a za velmi slušnou a přívětivou cenu. Způsob jednání ze zákazníkem velmi přátelský . Rychlost vyřízení objednávky do 24.hodin - no super !
- Nic negativního jsem na obchodu nenašel.
Zatím jsem byl vždy spokojený, můj nejoblíbenější obchod s díly. K vyhledávání dílu je někdy dobré zjistit si kód dílu, jinak se mi v některých případech nepodařilo ho najít. Možnost platby kartou.

avatar
09.11.2019 7:57:58

+ vše bez problémů,rychlé dodání
- nic
Místo dodání oleje v 5l kanystru, dodávka v litrovém balení.

avatar
09.11.2019 7:41:36

+ Funguje super
- Slabý popis dílů
Možnost výběru a dodání přesně dle k katalog. čísla.

avatar
09.11.2019 6:59:45

+ Vždy vstřícnost a ochota.
- Levnější doprava
Používám pro nákup náhradních dílů jen tento obchod a jsem spokojen.

avatar
08.11.2019 15:41:29

+ vše bez problémů,rychlé dodání
- Občas chybí informce, co se právě děje.
Má poptávka po ND,nabídka prodejce....muj výběr...objednání...dodání..vše OK.

avatar
08.11.2019 12:52:47

+ Funguje super
- Nemám
Zatím jsem byl vždy spokojený, můj nejoblíbenější obchod s díly. K vyhledávání dílu je někdy dobré zjistit si kód dílu, jinak se mi v některých případech nepodařilo ho najít. Možnost platby kartou.

avatar
08.11.2019 10:57:52

+ Vždy vstřícnost a ochota.
- Pozdní komunikace Doba dodání
Místo dodání oleje v 5l kanystru, dodávka v litrovém balení.

avatar
08.11.2019 9:02:34

+ Super cena
- E-shop by chtěl trochu poupravit
Možnost výběru a dodání přesně dle k katalog. čísla.

avatar
08.11.2019 6:34:10

+ Umí zajistit originální i neoriginální díly Bezproblémové parkování vcelku blízko centra Brna Asi nejlepší ceny v Brně Díly druhý den na prodejně Možnost vrácení dílu, který nepasuje
- Reklamace ve skutečnosti neexistuje,hledaj všechno možný jen ,aby vám nemuseli vrátit peníze,navíc na nějakých 14 dní zapoměnte
Používám pro nákup náhradních dílů jen tento obchod a jsem spokojen.

avatar
08.11.2019 4:59:39

+ bohatý sortiment a rychlost dodání
- Nic negativního jsem na obchodu nenašel.
Výborný obchodník rychlé dodání zboží.

avatar
07.11.2019 20:05:56

+ Dobrá cena, rychlost naskladnění
- Občas chybí informce, co se právě děje.
Místo dodání oleje v 5l kanystru, dodávka v litrovém balení.

avatar
07.11.2019 13:06:55

+ Velký výběr Dobré ceny Kvalitní balení a rychlé doručení Možnost vrátit díly i po 14 dnech
- Nemám
Možnost výběru a dodání přesně dle k katalog. čísla.

avatar
07.11.2019 7:37:10

+ Ryclé vyřízení
- Pozdní komunikace Doba dodání
Používám pro nákup náhradních dílů jen tento obchod a jsem spokojen.

avatar
07.11.2019 5:18:27

+ rychlost dodavky
- E-shop by chtěl trochu poupravit
Výborný obchodník rychlé dodání zboží.

avatar
06.11.2019 17:56:41

+ Ryclé vyřízení
- Nemám
Dobrá cena, rychlost, snaha vyjít vstříc zákazníkovi při řešení problémů.