Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
16.07.2019 18:55:44

+ Rychlé dodání
- Nevim
Jsem spokoen

avatar
16.07.2019 18:20:56

+ velmi rychle doručení
- Zboží mohlo být lépe zabaleno, zboží přišlo v pomačkaných krabicích
Super jednání, ceny a kvalita dílů

avatar
16.07.2019 13:53:00

+ V Brně nejlevnější a asi nejrychlejší .
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
Vše OK

avatar
15.07.2019 18:42:42

+ velmi rychle doručení
- Nevim
Vše OK

avatar
15.07.2019 10:10:06

+ V Brně nejlevnější a asi nejrychlejší .
- Zboží mohlo být lépe zabaleno, zboží přišlo v pomačkaných krabicích
Světlo pasuje,vše je v pořádku.(I rychlost doručení.)

avatar
15.07.2019 7:08:53

+ Cena ryclost
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
Spokojenost.Myslím,že to šlape,tak jak to má být.

avatar
15.07.2019 5:54:07

+ Rychlé dodání. Bezkonkurenční ceny.
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
jsou to borci.

avatar
15.07.2019 4:30:44

+ Přehledný e-shop, široký výběr, on-line podpora
- žadná
První zkušenost a hned dobrá .

avatar
15.07.2019 4:21:02

+ rychlost dodani
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Perfektní služby.

avatar
14.07.2019 19:10:58

+ rychlost dodani
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
Spokojenost.Myslím,že to šlape,tak jak to má být.

avatar
14.07.2019 15:55:48

+ Přišlo přesně to co jsem si objednal a v předpokládané době doručení. Super.
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
jsou to borci.

avatar
13.07.2019 14:23:20

+ vyborny nakup
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
Spokojenost.Myslím,že to šlape,tak jak to má být.

avatar
13.07.2019 12:04:36

+ Cena,ochota
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
jsou to borci.

avatar
13.07.2019 12:01:56

+ Kvalitní a rychlé dodání. Pokud zákazník neví, zaměstnanci pomohou.
- žadná
První zkušenost a hned dobrá .

avatar
13.07.2019 9:56:49

+ super ceny a jednání
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Perfektní služby.

avatar
13.07.2019 7:08:39

+ kvalita+cena
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
Vše Ok.

avatar
12.07.2019 21:37:44

+ super ceny a jednání
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
První zkušenost a hned dobrá .

avatar
12.07.2019 17:07:40

+ kvalita+cena
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Perfektní služby.

avatar
12.07.2019 14:52:26

+ snadný výběr zboží
- žadná
Vše Ok.

avatar
12.07.2019 12:59:38

+ Hlavne v pohode personal. Poradi, pomuzou. Rychle dodani, cena vzdy super.
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
luxusní ceny