Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
08.07.2024 7:00:37

+ Informovanost zákazníka a rychlost. Maximální spokojenost.
Spokojenost.

avatar
08.07.2024 6:47:03

+ dobrá rychlá komunikace
Pohodlné nakupování dle typu vozu, lze i VIN. Vše pečlivě zabaleno. Aktuální info o stavu objednávky.

avatar
08.07.2024 6:11:56

+ Rychlost a cena zboží.
Zboží které jsem jinde nesehnal.

avatar
08.07.2024 6:10:32

+ dobrá komunikace rychlé dodání super ceny
Vše v pořádku, doporučuji.

avatar
08.07.2024 5:40:36

+ ceny přehledný web rychlost
Doporučuji

avatar
07.07.2024 20:38:15

+ Rychlost dodání Široký výběr Poradí Spokojenost
Nemám záporné připomínky.

avatar
07.07.2024 19:40:11

+ Rychlost cena
Rychlé doručení.

avatar
07.07.2024 17:49:02

+ rychlost výborná komunikace v případě pochybnosti o správnosti výběru dílu, mi bylo vždy obratem odpovězeno, případně zaslán odkaz na skutečně potřebný díl zatím se mi zde podařilo sehnat vše (krom jednoho velmi specifického dílu elektroinstalace u vozidla)
Velký výběr a spolehlivost.

avatar
07.07.2024 16:23:30

+ příjemní a ochotní lidé tak jak to má v obchodě být
Velmi dlouhá doručovací doba na to že se jedná o český obchod, který doručuje v ČR. Pokud hodnotím jiný zahraniční obchod, který dokáže do ČR doručit zásilku do i druhého, nejdéle do třetího dne od objednání.

avatar
07.07.2024 15:44:56

+ vše ok
все ок

avatar
07.07.2024 10:20:19

+ Rychlé dodání a slušně ceny.
Dobrý den s nahradnima dilama,sem spokojenej vřele doporučuji tuto firmu

avatar
07.07.2024 8:06:36

+ dostatečná nabídka druhů, příznivé ceny
vše ok. +cena +rychlost

avatar
07.07.2024 5:59:43

+ Rychlost, cena, jednání, ochota
velky vyber mezi vyrobci dilu ,cena. rychlost dodani vse OK

avatar
07.07.2024 5:49:55

+ sortiment výdejní místo poblíž bydliště ceny
Vše ok.

avatar
06.07.2024 18:49:56

+ Osobně vždy jen ty nejlepší
Přišel mi jiný filtr, ale po upozornění emailem mi obratem zavolala operátorka a správný filtr mi hned poslali. Za řešení problémů dávám palec nahoru.

avatar
06.07.2024 18:15:07

+ Super vyhledávání Skladem Velký výběr Slušné ceny
Asi doporučuji

avatar
06.07.2024 17:21:45

+ Vše ok
brilantní komunikace a vstřícnost, zákazník je prvořadý

avatar
06.07.2024 7:19:33

+ Vše v pořádku
rychlé a férové jednaní ,

avatar
06.07.2024 4:39:22

+ Cena
Vynikající

avatar
05.07.2024 20:39:44

+ ZBOŽÍ DORAZILO O DEN DŘÍVE. DĚKUJI. JAN
Velký výběr zboží,dobré ceny,rychlé doručení zboží.