Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
01.06.2019 10:55:08

+ Rychlost Ceny Komunikace
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Rychle dodáno

avatar
01.06.2019 2:37:28

+ Dobré ceny, široký sortiment
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Nakupuji zde už pár let a vždy bez problémů. Pokud náhodou něco nepasovalo bez problémů mi byl díl vyměněn. Perfektní přístup k zákazníkovi. Snaha vždy vyhovět.

avatar
31.05.2019 16:25:05

+ Dobré ceny, široký sortiment
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Rychlost vyřízení

avatar
31.05.2019 15:19:30

+ Rychlé dodání zboží, kvalitní produkt, dobrá cena
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Neřešil jsem s obchodem žádnou, tam se teprve láme chleba. Pro zatím běžný e-shop nákup.

avatar
31.05.2019 14:02:44

+ Cena, kvalita, pristup, komunikace po telefonu. A zase cena.
- Nic.
první nákup,vše v pořádku

avatar
31.05.2019 7:38:52

+ Komunikace
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Spokojeny techzahradnik servisujici flot.firmy ekoimpex vysocina s.r.o.

avatar
31.05.2019 6:37:28

+ rychlost, spolehlivost, ochota
- Nemám
Velký výběr zboží a nízké ceny a rychlé dodání zboží. Prostě i s poštovným ,které není vysoké se vyplatí nakupovat v tomhle obchodě.

avatar
31.05.2019 6:19:06

+ rychle a spolehlivě
- Uvedena doba dodani je lez
neposlali mi zboží které jsem objednal při tom ho mají stále skladem , poslali ůplně jiný díl, copak to se stane. Ale pak mi raději zaslali dražší a méně kvalitnÍ

avatar
31.05.2019 4:06:26

+ Rychlé dodání zboží
- žádná
zboží dodali v pořádku a rychle

avatar
31.05.2019 2:53:56

+ Vždy došlo co jsem si objednal. Velký výběr různých značek,komunikace bez problémů.
- Nevím o ni
Jen doporučuji.

avatar
30.05.2019 17:42:21

+ rychlost, spolehlivost, ochota
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
neposlali mi zboží které jsem objednal při tom ho mají stále skladem , poslali ůplně jiný díl, copak to se stane. Ale pak mi raději zaslali dražší a méně kvalitnÍ

avatar
30.05.2019 10:26:20

+ rychlost, spolehlivost, ochota
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
zboží dodali v pořádku a rychle

avatar
30.05.2019 6:33:58

+ rychle a spolehlivě
- Nic.
Jen doporučuji.

avatar
29.05.2019 19:53:36

+ Rychlé dodání zboží
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Jen doporučuji.

avatar
29.05.2019 16:01:47

+ Vždy došlo co jsem si objednal. Velký výběr různých značek,komunikace bez problémů.
- Nic.
Spokojenost-rychlé,kvalitní služby a cenový výběr.

avatar
29.05.2019 13:00:10

+ Dostupnost zbozi, vyborna cena
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Ochota a komunikativnost - odbornost

avatar
29.05.2019 8:57:32

+ rychlé,kvalitní služby
- Nemám
Super jednání,poradí atd. Všem nohu jen doporučit.

avatar
29.05.2019 8:04:28

+ Rychlost dodání,cena,výběr produktu.
- Uvedena doba dodani je lez
Rychlý obchod, minimální čekací doba na díly

avatar
29.05.2019 7:59:20

+ Ochota a komunikativnost - odbornost
- žádná
Rychlí a levný obchod, za mě spokojenost.

avatar
28.05.2019 17:16:10

+ Dobré ceny , rychlost a dobrá komunikace . Bohužel nebylo mé požadované zboží v cele ČR , ale bylo mi nabídnuté jiné v té samé ceně.
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Super jednání,poradí atd. Všem nohu jen doporučit.