Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
28.02.2019 10:47:14

+ sortiment ceny rychlost dodání
- Žádná
Prozatím první nákup, zatím jsem spokojen

avatar
28.02.2019 10:46:30

+ Zboří jsem objednal a během krátké doby dorazilo...
- nic
Byl jsem mile překvapen o cenami

avatar
27.02.2019 18:44:29

+ Cena a rychlost dodání
- Žádná
Prozatím první nákup, zatím jsem spokojen

avatar
27.02.2019 13:41:41

+ Cena
- nic
Byl jsem mile překvapen o cenami

avatar
27.02.2019 8:50:44

+ Cena
- nic
Byl jsem mile překvapen o cenami

avatar
27.02.2019 8:27:39

+ našel vše co jsem potřeboval a za bezkonkurenční cenu.Obchod je super přehledný
- Balik prisel poskozen a vyteko z kanistru neceli litr oleje vse mastne
Dobrá cena

avatar
26.02.2019 17:01:05

+ našel vše co jsem potřeboval a za bezkonkurenční cenu.Obchod je super přehledný
- nic
Dobrá cena

avatar
26.02.2019 14:56:50

+ Prostě fungujou. A to je dnes víc než dost, je to jistota.
- Balik prisel poskozen a vyteko z kanistru neceli litr oleje vse mastne
Zboží jsem si vybral přes internet, bezproblémový výběr. Zdá se ře kvalita dobrá, čas ukáže. Zatím maximální spokojenost.

avatar
26.02.2019 13:07:11

+ velký výběr
- Občas nelogické vyhledávání, například pokud chci žárovku, tak stejně musím jít přes konkrétní vůz, nemůžu si nechat vyhledat žárovku podle označení
Nemám co vytknout, vždy ochota poradit komunikace okamžitá dokonce i o víkendu se mi dostalo odpovědi nejsem si jist jestli to bylo vyjímečné ale za mě určitě doporučuji

avatar
26.02.2019 8:18:51

+ velký výběr
- nic
Nemám co vytknout, vždy ochota poradit komunikace okamžitá dokonce i o víkendu se mi dostalo odpovědi nejsem si jist jestli to bylo vyjímečné ale za mě určitě doporučuji

avatar
25.02.2019 17:42:34

+ velký výběr
- nic
Proveden první nákup a spokojenost.

avatar
25.02.2019 17:35:03

+ Osobní a vysoce profesní přístup. Dodací doba, její krátkost mně velmi překvapila.
- Balik prisel poskozen a vyteko z kanistru neceli litr oleje vse mastne
OK

avatar
25.02.2019 16:41:39

+ jen samé klady
- Občas nelogické vyhledávání, například pokud chci žárovku, tak stejně musím jít přes konkrétní vůz, nemůžu si nechat vyhledat žárovku podle označení
Zboží perfektně zabaleno,rychlé doručení,výborná komunikace,skvělý obchod.......

avatar
25.02.2019 14:33:54

+ příznivé ceny a široký sortiment
- nic
Maximální spokojenost.

avatar
25.02.2019 12:18:45

+ rychlost kvalita cena
- Nechodí mi vyhledávání podle VIN vozidla ale nevím čím to je..
dostupnost,parkování

avatar
25.02.2019 11:13:52

+ Má dobrý přehled potřebného dílu na cenu.
- nic
Rychlé vyřízení a dodání

avatar
25.02.2019 10:59:15

+ Pomoc při výběru,ochota.
- u některých položek nepřesné určení
Super zkušenost, mohu jen doporučit.

avatar
25.02.2019 10:40:55

+ Slušné ceny, zboží skladem, rychlé odeslání.
- nevím
Umí poradit i po telefonu.Vzdy zboží dobře zabalené.

avatar
25.02.2019 7:12:34

+ rychlost kvalita cena
- nic
Rychlé vyřízení a dodání

avatar
24.02.2019 20:11:22

+ rychlost kvalita cena
- nic
Super zkušenost, mohu jen doporučit.