Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
27.05.2019 21:34:10

+ Slušná komunikace, dobrý sortiment
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Super jednání,poradí atd. Všem nohu jen doporučit.

avatar
27.05.2019 17:54:53

+ Obchod má v nabídce podrobnější přehled modelů i nové vozy.
- Nic.
Rychlý obchod, minimální čekací doba na díly

avatar
27.05.2019 17:18:41

+ RYCHLE DOPORUČUJI DODÁNO PŘESNĚ DLE PŘEDSTAVY A OBJENÁVKY
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Rychlí a levný obchod, za mě spokojenost.

avatar
27.05.2019 15:43:39

+ Velmi levné díly.
- Nemám
S obchodem jsem nadmíru spokojen, všem doporučuji

avatar
27.05.2019 11:10:07

+ Ceny, přehlednost, rychlost dodání.
- Uvedena doba dodani je lez
Zboží neměli skladem, i tak jsem jej objednal s tím že si počkám. Po obědnávce mi e-shop telefonoval aby se ujistil že jsem informován. Byl jsem obeznámen že se dodání může protáhnout ale i tak filtr dorazil dříve než by kdo čekal. Obědnáno ve čtvrtek a filtr byl v pondělí doma :) Za mě super jednání a vřele doporučuji :)

avatar
27.05.2019 9:14:26

+ Poradi jak na to, co clovek resi. OK
- žádná
Rychle, spolehlivě.

avatar
27.05.2019 8:30:16

+ Velký výběr Perfektní komunikace Možnosti platby Rychlost dodání
- Nevím o ni
vybrna pomoc zakazniovi vyborne ceny doporucuji kazdemu

avatar
27.05.2019 7:57:06

+ Nízké ceny Rychlost dodání Skvělá komunikace
- komunikace
SUPER....SUPER...SUPER.

avatar
27.05.2019 7:18:28

+ rychlost sortiment
- Bylo by třeba, aby zboží bylo lépe popsané, nebo aby prodávající myslel. Když si objednávám něco na 6 válcový motor a v balení je jen jedno pro tři válce a to pak pošlu, tak asi zákazník nebude spokojen....
chtěl jsem balík zaslat na dostupnější městskou poštu, jejich webový formulář výběr zaslání balíku na poštu neumožňoval, požadavku přes email bylo nakonec vyhověno tak, že balík byl doručen na poštu sousední obce:-(

avatar
27.05.2019 5:45:29

+ perfect support pana Brokovce pomaha zakaznikum vyborne a ceny take dobre
- Objednával jsem zde poprvé,protože zde mají přijatelné ceny,pak se mi stalo to,že jsem zjistil při odeslané objednávce,že jeden díl je špatný,protože by mi nepasoval,tak jsem oslovil obchod s tím jestli by tento díl šlo vyměnit a oni mi řekli,že ano.A to bylo všechno z jejich strany,protože jsem čekal týden a nic se nedělo,tak jsem to zkusil znovu a opět mi bylo zděleno,že to pošlou a opět nic,jelikož jsem ten díl potřeboval,tak jsem si ho objednal jinde a díl,už mám namontovaný.Je to škoda,že to takhle dopadlo,ale v tomto obchodě,už nebudu více nakupovat,protože když mi obchod něco slíbí a pak nedodrží,tak je něco špatně.
Byl jsem velice spokojen.

avatar
26.05.2019 17:21:46

+ Nízké ceny Rychlost dodání Skvělá komunikace
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Zboží neměli skladem, i tak jsem jej objednal s tím že si počkám. Po obědnávce mi e-shop telefonoval aby se ujistil že jsem informován. Byl jsem obeznámen že se dodání může protáhnout ale i tak filtr dorazil dříve než by kdo čekal. Obědnáno ve čtvrtek a filtr byl v pondělí doma :) Za mě super jednání a vřele doporučuji :)

avatar
26.05.2019 17:18:03

+ rychlost sortiment
- Nic.
Rychle, spolehlivě.

avatar
26.05.2019 15:40:12

+ perfect support pana Brokovce pomaha zakaznikum vyborne a ceny take dobre
- Zatím jsem žádnou nenašel.
vybrna pomoc zakazniovi vyborne ceny doporucuji kazdemu

avatar
26.05.2019 15:24:24

+ rychlost dodání dobré ceny
- Nemám
SUPER....SUPER...SUPER.

avatar
26.05.2019 13:26:16

+ dobrý výběr, přehledný e-shop v nouzi poradí mejlem obratem
- Uvedena doba dodani je lez
chtěl jsem balík zaslat na dostupnější městskou poštu, jejich webový formulář výběr zaslání balíku na poštu neumožňoval, požadavku přes email bylo nakonec vyhověno tak, že balík byl doručen na poštu sousední obce:-(

avatar
26.05.2019 10:13:00

+ Korektní rychlé jednání
- žádná
Byl jsem velice spokojen.

avatar
26.05.2019 8:32:07

+ nízké ceny, rychle dodání, možnost osobního odběru, přehledný eshop
- Nevím o ni
Rychle doručena objednávka

avatar
26.05.2019 7:57:22

+ Bezproblémový průběh zakázky
- komunikace
Objednával jsem zboží podle VIN. Odpověď přišla velmi rychle s nabídkou více možností použití ND v široké cenové nabídce. Po objednání mnou vybraných dílů jsem tyto obdržel za dva dny! ! ! SUPER SUPER SUPER ! ! ! Doporučuji všem,velmi dobrá komunikace,super nabídka a dobré ceny.

avatar
26.05.2019 7:40:00

+ široký sortiment, dobrá cena
- Bylo by třeba, aby zboží bylo lépe popsané, nebo aby prodávající myslel. Když si objednávám něco na 6 válcový motor a v balení je jen jedno pro tři válce a to pak pošlu, tak asi zákazník nebude spokojen....
Super obchod ,výborné ceny a rychlost dodání.

avatar
25.05.2019 20:23:43

+ Bezproblémový průběh zakázky
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
chtěl jsem balík zaslat na dostupnější městskou poštu, jejich webový formulář výběr zaslání balíku na poštu neumožňoval, požadavku přes email bylo nakonec vyhověno tak, že balík byl doručen na poštu sousední obce:-(